9 Ocak 2012 Pazartesi

Yedekleme Depolama Hizmeti İle İnternetten Para Kazanmak


Her şirket için felaket anında kurtarma planlama ve veri kurtarma planlaması çok önemlidir. Eğer sizde uzaktan bir sunucu kurup veya kiralayıp bir şirkete uzaktan depolama hizmeti sunabiliyorsanız bu işten çok fazla para kazanabilirsiniz. Eğer hali hazırda şirketler için çözümler üretiyorsanız bunu da kataloğunuza ekleyebilirsiniz. Onların dosyalarını kendi bilgisayarınızdan ya da sunucunuzdan sağlayabilirsiniz / sunabilirsiniz. Böylece en kötü durum senaryosunda bile dosyalarının bir yedeği olacaktır. AMA SİZİN YERİNİZDE OLSAYDIM BUNU YAPMAZDIM.
Bunun daha iyi bir yolu yedekleme dosyalarını depolamanın yükümlülüğünü alabilecek bir şirketle ortaklık kurmaktır. Bu işi yapan birçok şirket vardır. Sizde onların satış ortağı olup onların adına hizmetleri pazarlayabilir ve müşterilerinize sunabilirsiniz. Ya da ürünlerini sizinmiş gibi duyurabileceğiniz “beyaz yafta” bir yedekleme servisi bulup onu kullanabilirsiniz.
Yedekleme depolama servisiyle para kazanmak için izlenecek adımlar:1.Ortaklık sunan veya beyaz yafta programları olan güvenilir bir yedekleme ve depolama servisi bulun.
2.Bunlardan birkaçını önce kendiniz kullanarak nasıl işlediklerini ve güvenilir olup olmadıklarını görün.
3.Yedekleme ürünlerinizi, sunacağınız hizmetler listesine ekleyin.
4.Yeni ve var olan müşterilerinize yedekleme hizmetinizin teklifini yapın.

Yedekleme servisleriyle ne kadar para kazanabilirim?
1.Eğer ortağı olduğunuz bir program aracılığıyla satış yapıyorsanız kazancınız şirkete göre değişir. Bazı şirketler sadece ilk satış için %20 ile %50 arasında bir pay verir. Ama siz sürekli ödeme yapan programları tercih edin. Böylece müşteriniz o programı kullandığı sürece her ay size ödeme yapılacaktır.
2.Beyaz yafta programlar için ise durum farklıdır. İsterseniz bu yedekleme programlarını kiralayıp uygulayacağınız ücret üzerinde daha çok kontrole sahip olur ve istediğiniz göre değişiklik gösterecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder