9 Ocak 2012 Pazartesi

Trend Raporları Sunarak İnternetten Para Kazanmak


İnternette artık çok fazla bilgi var bunların arasından trend olanları ayırmak ve şirketlerin kullanacağı biçimde tekrar sunumlar yapmak ve raporlar oluşturmak akıllıca bir fikir. Sektörlere göre trend  raporları oluşturmak ve bunları yorumlamak için ekip kurmanız gerekir. Ekibinizle internet üzerinden yapılan fikirlere  ilave olarak güncel pazardaki trendleride takip edebilirsiniz.
Trend raporları şirketleri yakından ilgilendirecektir. Sektörlerindeki ve özellikle rakiplerindeki yenilikleri takip etmek işletmelerinin geleceği açısından önemlidir. Örneğin ayakkabı sektöründeki gelişmeleri, kampanyaları, trendleri bir araya topladığınızda ve farklı ülkelerdeki ayakkabı sektörlerinide işin içine soktuğunuzda elinizde gerçekten başarılı bir rapor bulundurmuş olabilirsiniz.
Trend raporlarını pahalı fiyatlara satabilirsiniz ve bu konuda seminerlerde verebilirsiniz. Üyelik sistemi ile de bu hizmetleri web sitenizden yayınlayabilir ve daha çok hedef kitleye ulaşabilirsiniz. Bu işi sektörlere ayırarak yapacağınız zaman sektörlerin ortak noktalarında da uygulayabilirsiniz. Pazarlama ve satış üzerine oluşan Trend rapolarıda ilgi çekicektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder