9 Ocak 2012 Pazartesi

Oyun Sitesi Kurarak İnternetten Para Kazanmak


İnsanların gelip online oyunlar oynayabileceği bir site kurun. Şu an sitenize online oyunlar eklemenize imkan sağlayan birçok kod var. Farklı türlerde yüzlerce oyunuiçinde barındıran bir siteniz olabilir. Sadece Wordpress’e özel tasarlanmış kodlar da yönetimi çocuk oyuncağı haline getirmektedir. Bu kodlar flash oyunları sitenizde çalıştırmanızı sağlar. Eğer Wordpress kullanıyorsanız da herhangi bir kodlamayla uğraşmanıza gerek yoktur. Bütün bu yönetim işlerini kolaylaştıran bir eklentisi vardır.
Oyunlar MochiGames ve diğer oyun sitelerinden gelen oyunlardır. Para kazanmak için siz de sitenize Adsense ve Amazon gibi reklamları koyabilirsiniz. MochiGames bile insanlar onların oyunları için para ödediğinde size ödeme yapacaktır. MyArchadeBlog Pro blogunuza oyuneklemeyi kolaylaştıran bir Wordpress eklentisidir. MochiGames ve HeyZap games ile tümleşik bir şekilde çalışır. Daha fazla bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz: MyArchadeBlog Pro

Bu eklentiyi kullanmak zorunda değilsiniz, MochiGames ve diğer oyunservislerini sitenize eklemenin daha birçok yolu da vardır. Oyunlar özellikle Facebook gibi sosyal medyalar üzerinde yaygındır. Facebook ve diğer sosyal medyaları kullanarak insanlara sizin ücretsiz oyunlarınız hakkında bilgi verebilirsiniz. Aynı zamanda oyun ipuçları, oyun hileleri ve oyuninceleme makaleleri de yayınlayarak sitenizi oyun tutkunları için daha çekici bir hale getirebilirsiniz.
Online oyun sitesi kurarak para kazanmak için izlenecek adımlar:1.Sitenizin ve hangi tür farklı oyunlara yer vereceğinizin planını yapın.
2.Adsense ve Amazon Associates gibi reklam ağlarına üye olun.
3.Sosyal medyayı kullanarak sitenize trafik kazandırın.
4.Sitenize yeni oyunlar ve içerikler eklemeye devam ederek ziyaretçilerin sürekli gelmesini sağlayın. Gelişmeleri Facebook, Twitter ve diğer ağlarda paylaşın.
5.Diğer sitelerde reklam vererek sitenizin trafiğini daha da arttırabilirsiniz.
Ne kadar para kazanabilirim?Sitenizin trafiğinin ne kadar çok olduğuna göre değişir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder