13 Ocak 2012 Cuma

Web Sitesi İncelemesi Yaparak İnternetten Para Kazanmak

Eğer yüksek trafik oranına sahip bir web siteniz varsa bir ücret karşılığında sitenizde başka sitelerin incelemesini yapabilirsiniz. Birçok insan sizin sitetrafiğinizi kendi lehlerine kullanmaktan ve onların sitesini görünür kılmanız için size para ödemekten memnun olacaklardır. Eğer bu işi yaparsanız dürüst ve derinlemesine bir inceleme yaparak hem iyi yanlarını hem de kötü yanlarını ortaya koyacağınızdan emin olun. Bu aynı zamanda ücretsiz ürünler almanın da başka bir yoludur.
Web sitesi incelemesi yaparak para kazanmak için izlenecek adımlar:1.Web sitenizde bir reklam yayınlayın ve site incelemesi için yeni müşterileraradığınızı belirtin. Eğer web siteniz popüler bir siteyse sadece bu yeterli olacaktır.
2.Google’da bir arama yapın ve alanınıza uygun web siteleriyle iletişimegeçin. Arama motorlarında üst sıralarda olmayan siteler sitelerine trafik
 kazandırmayı isteyecek ve zaten üst sıralarda olanlar da daha yukarı çıkmak isteyeceklerdir.

Ne kadar para kazanabilirim?Bu ne kadar site trafiğinizi olduğuna ve alanınızın ne olduğuna göre değişir. Uygulayacağınız ücret inceleme başına 50 $ ile 500 $ arasında değişebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder