9 Ocak 2012 Pazartesi

Yazılım İnceleme Hizmetleri İle İnternetten Para Kazanmak


Birçok programcı kendi yazdığı programlar hakkında dürüst ve içten incelemeleri görmek için dışarıdan insanları işe almaya hazırdır. Eğer program geliştirme konusunda uzmansanız, belli bir ücret karşılığında programcıların yazdıkları yazılım ve programlar hakkında dürüst incelemeler ve yorumlar yapabilirsiniz.
Bu tür hizmetleri sunduğunuz zaman hem iyi yanları hem de kusurları hakkında kapsamlı bir inceleme sunduğunuzdan emin olun. Alandaki uzmanlığınıza göre ve yaptığınız incelemeye olan talebe göre bir ücretlendirme yapabilirsiniz. (örnek: http://www.softwarejudge.com/ )
Yazılım inceleme hizmetleri ile para kazanmak için izlenecek adımlar:
1.İnsanlara sunduğunuz kalitenin hizmetini göstermek için birkaç incelemeyi ücretsiz yapın. Daha sonra bunları örnek olarak kullanın.
2.Yazılım forumlarında gezinin ve yeni programlar yazmayı düşünen insanlarla iletişim kurun.
3.Potansiyel müşterilerinizi bulmak için Google’da arama yapın.
Ne kadar para kazanabilirim?Sizin tanınmışlığınıza ve uzmanlığınıza bağlı olarak 10 $ ile binlerce dolar arasında bir ücretlendirme yapabilirsiniz. İsterseniz bünyesinde birçok kişinin yazılım incelemesi yaptığı bir şirket kurup birçok kişinin kapsamlı bir incelemesini kullanabilirsiniz. Bu da size çok daha fazla bir gelir sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder