13 Ocak 2012 Cuma

Danışmanlık Hizmetleri Sunarak İnternetten Para Kazanmak

Web sitesi inceleme hizmetlerine ek olarak, web sitesi ve blog inceleme işinde uzmanlaştıktan ve deneyimkazandıktan sonra sitelere uzman raporlar sunarak yaptığınız işi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Müşterilerinizin sitelerini inceleyebilir ve daha sonra neresinin düzeltilmesi gerektiğini, diğer web siteleri için uygulanmış en iyi çözümlerin ne olduğunu ve sitenin nasıl geliştirilmesi gerektiğini onlara bildirebilirsiniz.
Danışmanlık hizmetleri yaparak para kazanmak için izlenecek adımlar:1.Web sitenizde bir reklam yayınlayın ve site incelemesi için yeni müşterileraradığınızı belirtin. Eğer web siteniz popüler bir siteyse sadece bu yeterli olacaktır.
2.Eski müşterilerinizle iletişime geçin ve herkesin göreceği şekilde sitede yayınlanmadan kişiye özel site incelemesi de yapabileceğinizi söyleyin.
3.Google’da bir arama yapın ve alanınıza uygun web siteleriyle iletişimegeçin. Arama motorlarında üst sıralarda olmayan siteler sitelerine trafik
 kazandırmayı isteyecek ve zaten üst sıralarda olanlar da daha yukarı çıkmak isteyeceklerdir. Ne kadar çok teklif yollarsanız sonuçlar da o kadar iyi olur. Eğer e-posta göndermeye karar verdiyseniz sitenizin trafiği hakkında da bilgi vermeyi unutmayın.

Ne kadar para kazanabilirim?İnceleme başına 100 $ ve yukarısında ücretlendirme yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder