9 Ocak 2012 Pazartesi

Yazılım İyileştirip, İçinde Olmayan Özellikler Ekleyerek İnternetten Para Kazanmak


Var olan yazılımlar ve web servisleri oldukça iyi olabilir ancak yine de bazı iyileştirmelere ihtiyaç duyabilirler. Bu iyileştirmeleri siz yaparak ister şirketin kendisine, isterseniz de o programın kullanıcılarına satabilirsiniz. Özellikle online servisler olmak üzere birçok sistem açık kaynaklıdır. Bu da programların genişletilebilir ve iyileştirilebilir olarak tasarlandıklarını gösterir. Birçok geliştirici açık kaynaklı programları sürekli olarak genişletmekte ve iyileştirmektedir. Buradan daha fazla bilgiyi edinebilirsiniz.
Bu işi yaparak para kazanmak için izlenecek adımlar:
1.Kendi web sitenizi tasarlayıp sunduğunuz hizmetlerin tanıtımını yaparak başlayabilirsiniz. Web siteleri veya forumlarda, sosyal ağlarda, arkadaşlarınızın arasında veya diğer trafik metotlarıyla tanıtımınızı yapabilirsiniz.
2.Benzer hizmetler sunan sitelere üye olabilirsiniz.
3.www.elance.com, www.guru.com, www.odesk.com ve www.craigslist.org gibi serbest iş bulma sitelerindeki işlere bakabilirsiniz.
Ne kadar para kazanabilirim?
Bu çalıştığınız yazılıma, ne kadar çok değişiklik yaptığınıza ve saatlik mi yoksa proje başına mı ücretlendirildiğinize göre değişir. Genellikle saat başına 10 $ gibi bir ücret talebinde bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder