9 Ocak 2012 Pazartesi

Online Makyaj ile İnternetten Para Kazanmak


online makyaj
online makyaj

Renkli kozmetiğin ya da sıradan bir gözlüğün insan yüzünü nasıl değiştirdiği malum. Eğer yüz şeklinize uygun olmayan bir makyaj yaparsanız, kişiliğinizle ilgili her an tereddüt yaşayabilir, hatta dedikodulara maruz kalabilirsiniz! Sıradan bir gözlüğün bile makyajınızla ve yüz hatlarınızla uyumlu hale getirilmesi bu açıdan çok önemli.
Peki size önden ve profilden çekilmiş bir fotoğraf gönderen kişiye en uygun makyajın nasıl yapılacağını tarif etmeniz mümkün mü? Elbette mümkün! Eğer iyi bir makyaj uzmanıyla işbirliği yapmış ya da kendiniz bu konuda uzman düzeyine ulaşmışsanız mesele yok. Önemli olan tıpkı pasaport fotoğrafı gibi belli ölçülerde ve özel ışıkta çekilmiş bir görüntünün önünüze gelmiş olması.

Ufak bir ücret karşılığı gündüz ve gece makyajı için müşterilerinize ilginç önerileriniz olabilir, kişinin görüntüleri üzerinden yapacağınız tavsiyeler büyük değer taşıyabilir. Hatta web sitenizde yer alan çeşitli kozmetik ürünlerinden hangisinin kullanılması gerektiğini söylemeniz de mümkün. Yeter ki ilgili ürün sitenize devamlı reklam veren bir marka olsun.
Amerika’da yapılan araştırmalar insanların en duyarlı olduğu konulardan birinin de yüz şekline göre gözlük seçimi olduğunu ortaya koyuyor. Çeşitli çerçeve kombinasyonlarını yüze uygulayarak en iyi sonucu müşterilerinize önermeniz mümkün. Bu konuda çok gelişmiş gözlük aplikasyon programları var.

Sitenizde cilt bakımı ve makyaj sırlarıyla ilgili çok önemli (ama farklı) bilgileri de unutmamanız gerekiyor. Tabii her zaman olduğu gibi bazı yardımcı programların devamlı elinizin altında olmasında da yarar var. Sanal dünyada düzeyli ve getirisi bol bir güzellik projesi bu!

Bu konuda Taaz.com sitesini inceleyebilirsiniz. Kaynak : ParaDergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder