9 Ocak 2012 Pazartesi

Süresi Dolmuş Domain İle İnternetten Para Kazanmak


Birileri bir domain aldığı zaman, bu domaini genellikle 1, 2, 3, 4 ya da 5 yıl gibi bir süre için alırlar. Eğer domainlerini yenilemeyi unuturlar ya da yenilememeye karar verirlerse bu domainler bir veri tabanına gider ve siz de bu domainleri satın alabilirsiniz.
Bu zaten trafiğe sahip olan sitelere sahip olmanın güzel bir yoludur. Aynı zamanda, eski domainler Google’da daha yüksek arama derecelerine sahiptirler. Bu yüzden arama seviyesi yüksek bir site ile işinize başlayabilirsiniz. İsterseniz bu siteleri kendiniz için kullanabilirsiniz, isterseniz de değiştirerek başka insanlara satabilirsiniz.
Süresi dolmuş domainleri alarak para kazanmak için izlenecek adımlar:1.Süresi dolmuş domainlerin bulunduğu veri tabanlarını bulun. Buraya tıklayarak bir örnek görebilirsiniz.
2.Domainleri satın alın.
3.Siteyi kullanmak mı yoksa satmak mı istediğinize karar verin. Eğer kullanmaya karar verirseniz gerekli değişiklikleri yapın.
Süresi dolmuş domainleri bularak ne kadar para kazanabilirim?Her domain ismi için kazanacağınız para farklı olabilir. Tamamen kayıp olabilir (Namecheap sitesinden kupon koduyla bir site aldığınızda bu miktar 8.81 $ olacaktır) ya da aldığınız domainden binlerce dolar kazanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder