13 Ocak 2012 Cuma

Trend raporları sunarak internetten para kazanmak

İnternette artık çok fazla bilgi var bunların arasından trend olanları ayırmak ve şirketlerin kullanacağı biçimde tekrar sunumlar yapmak ve raporlar oluşturmak akıllıca bir fikir. Sektörlere göre trend  raporları oluşturmak ve bunları yorumlamak için ekip kurmanız gerekir. Ekibinizle internet üzerinden yapılan fikirlere  ilave olarak güncel pazardaki trendleride takip edebilirsiniz.
Trend raporları şirketleri yakından ilgilendirecektir. Sektörlerindeki veözellikle rakiplerindeki yenilikleri takip etmek işletmelerinin geleceği açısından önemlidir. Örneğin ayakkabı sektöründeki gelişmeleri, kampanyaları, trendleri bir araya topladığınızda ve farklı ülkelerdekiayakkabı sektörlerinide işin içine soktuğunuzda elinizde gerçekten başarılıbir rapor bulundurmuş olabilirsiniz.
Trend raporlarını pahalı fiyatlara satabilirsiniz ve bu konuda seminerlerde verebilirsiniz. Üyelik sistemi ile de bu hizmetleri web sitenizden yayınlayabilir ve daha çok hedef kitleye ulaşabilirsiniz. Bu işi sektörlereayırarak yapacağınız zaman sektörlerin ortak noktalarında da uygulayabilirsiniz. Pazarlama ve satış üzerine oluşan Trend raporları da ilgi çekecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder