11 Ocak 2012 Çarşamba

Takı tasarım ile internetten para kazanmak


Daha çok kadın girişimcilerin yapacağı ilginç bir iş bu. Web tabanlı kurulacak sitede boncuk ve takı malzemesi satmanız, hem de seçimlik şablonlarla sanal ortamda boncuk dizdirerek sürekli sipariş almanız mümkün.
Takı tasarım ile online para kazanmak
Sistem şöyle işliyor:
 Ekranda hazine sandığına benzeyen kutular var. İçlerinde orijinal büyüklükleriyle boncuklar, taşlar, malzeme ve gereçler. Ayrı bir bölümde takı şablonları bulunuyor. Burada çeşitli boylarda bilezik, kolye, küpe gibi mastar haline getirilmiş gölge görüntüler var. Dileyen ziyaretçi bu şablonların üzerine kendi zevkine göre değersiz, yarı değerli, değerli taşları ya da boncukları diziyor. Aralarda boşluk bırakmak ya da tek objeyle bir takı tasarımı yapmak da mümkün. Aynı yöntem tespih meraklıları için de değişik alternatifler sunuyor. Bu zevkli operasyondan sonra ‘tamam’ butonuna bastığınızda hazırladığınız tasarımın nihai orijinal görüntüsü ve fiyatı ekrana geliyor. Son derece zevkli ve eğlenceli bir iş.
Bu konuya yatırım yapacak girişimcilerin güvenli bir ödeme sistemi sunması ve boncuk, taş gibi görüntüleri orijinal haliyle betimlemesi şart. Tabii bir de montaj için gerçek bir atölyeye ve takı montaj ekibine ihtiyaç var. Bu amaçla boncuk atölyesini gerçek bir kafeye dönüştürerek kazancınızı daha da arttırmanız mümkün. Amerika’da bu moda çok yayılmaya başladı. Küçük işletmeler peş peşe açılıyor. Sıra dışı bu yeni modanın isminin ‘bead cafe’ (boncuk kafe) olduğunu hatırlatalım.
Kaynak: Nur Demirok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder