9 Ocak 2012 Pazartesi

e-Kitap yazarak internetten para kazanmak


Birçok insan yazarları işe alır ve e-kitap yazdırır. Çünkü ya kendilerini iyi bir yazar olarak görmezler ya da zamandan kazanmak isterler. Bu işe de “hayalet yazarlık” denir. Bu iş önerisi ile kitabınızın özel marka haklarını satma işi arasındaki fark, sizin bu işte tek bir kişi için çalışıyor olmanız ve yazacağınız konuyu onların size veriyor olmasıdır. Size bu işi veren kişi kitabın haklarını elinde tutar ancak bu çalışmanız için e-kitap işlerine göre daha yüksek fiyatlar alırsınız.
Kitabınızın özel marka haklarını sattığınızda kitabınızın her satışı yapıldığında bir ücret alırsınız ancak hayalet yazarlık işinde ise kitabınız satılsın satılmasın ödemeniz yapılır ancak bir defaya mahsustur. Eğer iyi bir yazarsanız ve birçok konu hakkında e-kitap yazabileceğinizi düşünüyorsanız (her zaman araştırma yapabileceğinizi unutmayın) bir ücret karşılığında yazmaya başlayabilirsiniz.

e-Kitaplar yazarak para kazanmak için izlenecek adımlar:1.Serbest iş bulma sitelerine kayıt olun.
2.E-Kitap yazma işlerine başvurun. Yazdıklarınızdan bazı örnekler koyun, böylece yaptığınız işin kalitesini de göstermiş olursunuz.
3.Alıcı tarafından istenen şekilde kitabı yazın, zamanında teslim edin ve ödemenizi alın.
Ne kadar para kazanabilirim?Deneyim ve uzmanlık seviyenize göre e-kitaplar için sayfa başına 2 $ (en düşük) ile 25 $ arasında bir ücret talebinde bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder