13 Ocak 2012 Cuma

Toptan ve perakende fiyatlar sitesi kurarak internetten para kazanmak


Hem tüketiciye hem de perakende mamuller üreten şirketlere hizmet veren bir site! Düşünün, her gün değişen piyasa -enflasyon dönemlerindeki gibi olmasa da- toptan ve perakende fiyatları etkiliyor. Nihai fiyatların borsa misali inip çıkmasında keskin rekabetin de payı var. Kimi market piyasa jargonunda ‘olta’ tabir edilen fiyatlarla zararına satış yapıyor, piyasa dengelerini etkiliyor. Süpermarket kataloglarına yansımayan fiyatlar ise bir başka sorun!
Sanal dünyada kuracağınız bir site, abonelerine her sabah ‘referans noktası’ fiyatları ilan edebilir, fiyatları kontrol ederek karşılaştırma olanağı sağlayabilir. Fiyatların güncel tespit edilip yayınlanmasında yasal hiçbir sakınca yok. Burada ‘referans noktalarını’ ikna etmek ve verilecek hizmetin tüketici bilincini artıracağına inanmak çok önemli. Gerisi görsel unsurlarla belirlenmiş bir site tasarımına ve güncel fiyatların ilanına kalıyor. Kuracağınız sitede ‘Top 10 yüksek’ ve ‘Top 10 düşük’ pencereleri ise ilgiçekecek köşelerinizden biri olacaktır.

İşin içine Anadolu’yu da katarsanız ziyaretçi sayısında artış olacağı kesin! Önemli olan güncel fiyatları referans noktalarından on-line alabileceksistemi kurabilmek ya da ekip çalışmasıyla taze bilgilere ulaşabilmekte. Kısacası çeşitli reklamlarla desteklenmiş interaktif karakterli ilgi çekici bir kaynak sitesi bu. Üstelik tüketici tarafından en çok ziyaret edilen sitelerden biri olacağına da şüphe yok. Kaynak: Para Dergisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder