5 Ocak 2012 Perşembe

Link Sağlayıcı Olarak İnternetten Para Kazananmak


Daha önce de açıklamasını yaptığımız gibi, yönlendirme linkleri temel olarak başka insanların sitesine konulan ve bir siteye yönlenmeyi sağlayan linklerdir. Başka insanlarınsitesine yönlendirme yaptığınızda ve bu linklere tıklandığında Google bu sitenin link eklenmeye değer olduğunu algılamaktadır ve Google arama motorundaki yeri üst sıralara çıkmaktadır.
Arama motorunda ne kadar çok yer alırsanız işletmeniz o kadar çok görünür olacak demektir. Bu yüzden insanlar kendi sitelerine yönlenen bir sürü linke sahip olmak isterler. Diğer sitelerin size yönlendirme vermesini sağlamanın etik bir yolu vardır. Eğer bu işi yapabiliyorsanız link sağlama işini belli bir ücret karşılığında yapabilirsiniz.

1.www.isilanlarideposu.com, www.R10.net, www.elemanonline.com,  www.kariyer.net, www.yenibiris.com gibi serbest  bulma sitelerine üye olun.
2.Link sağlama işlerini arayın ve bu işlere başvurun.
3.Müşterileriniz genellikle size linklerini yerleştireceğiniz yerleri söylerler. Tek yapmanız gereken o sitelere gidip müşterinizin size verdiği talimatları olduğu gibi uygulamaktır. (bazen bir profil oluşturmanız gerekir bazen de blog yorumları yapmanız gerekebilir.)
4.İşe alındıktan sonra müşterinizin sitesi için kaliteli linkler oluşturun.
Ne kadar para kazanabilirim?Uzmanlık alanınıza göre saat başına 2 TL ile 8 TL arasında bir ücret alırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder