9 Ocak 2012 Pazartesi

Online Mağaza açarak internetten para kazanmak


İsterseniz daha önce bahsettiğimiz gibi fabrikadan halka ürünlerin, isterseniz de kendi ürettiğiniz şeylerin (ev yapımı mumlar, koleksiyonlar ve danteller/örtüler gibi) satışını yaparak bir mağaza oluşturabilirsiniz. İsterseniz toplu satış yapabilirsiniz ya da hizmetlerinizi sunup insanlardan siparişi alırsınız. Ödeme gerçekleştikten sonra da müşteriye ürünü teslim edersiniz. (örneğin önce yapacağınız örgü/dantelin parasını alırsınız, sonra istenen şekilde yapmaya başlarsınız)
Online sanal mağaza oluşturarak para kazanmak için izlenecek adımlar:1.Kendiniz için bir web sitesi tasarlayın ve ödeme yöntemleriyle birlikte bir sanal mağaza kurun. İsterseniz Gittigidiyor, Sahibinden.com ve eBay gibi sitelere de satıcı olarak üye olabilirsiniz.
2.Eğer fabrikadan halka satış yapmaya karar verdiyseniz kendinize toptancılar belirleyin. Google’da arama yapabilir veya bu siteyi kullanabilirsiniz. Öte yandan kendi ürününüz için malzeme sağlayan kişileri de belirleyebilirsiniz.
3.Müşteri kitlenizi oluşturmaya başlayın. Web siteleri veya forumlarda, sosyal ağlarda, arkadaşlarınızın arasında veya diğer trafik metotlarıyla kendinizi tanıtın.
4.Kazandığınız karın tadını çıkarın.
Online sanal mağaza işinden ne kadar para kazanabilirim?Sizin kazancınız toptancınızın size ürün için verdiği fiyat ile o ürünü sizin müşteriye sattığınız fiyat arasındaki fark olacaktır. Burada net bir rakam söylemek oldukça zordur çünkü farklı ürünler çok farklı fiyatlara sahip olabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder