9 Ocak 2012 Pazartesi

Facebook Oyun Sayfası Oluşturarak İnternetten Para Kazanmak


Önceki oyun sitesine sahip olma işini beğendiniz ama bu iş için baştan bir site kurma fikri hoşunuza gitmedi mi? O zaman bu fikri daha çok seveceksiniz: Facebook’da oyunuygulamaları oluşturun! Öyleyse önceki iş fikrinde biraz değişiklik yapalım. Büyük bir oyun sitesi kurup yönetmek yerine MochiGames’in oyunlarını çalıştıracak bir uygulama yaparak insanların doğrudan Facebook’ta oyun oynamasınısağlayabilirsiniz.
MochiGames’in paylaştığı reklam gelirleriyle ve oyun uygulamanızda görünecek reklamlarla para kazanabilirsiniz. Bunu kendi başınıza yapmayı öğrenebilirsiniz. Ancak yine de herhangi bir programlama deneyimi olmadanoyun uygulamalarını nasıl oluşturacağınızı da merak ediyorsunuzdur.
Instant FB Games Maker sizin için bir oyun uygulaması oluşturabilecek bir masaüstü yazılımıdır.

Ancak yine de oyununuzu Facebook’a ekleme süreçlerinden geçirmeniz gerekse de bu program sizin yükünüzü oldukça hafifletecektir. Program ucuz bir program değil ama bir geliştirici tutmak ya da saatler harcayarak nasıl yapacağınızı kendiniz öğrenmekle karşılaştırıldığında mantıklı gelecektir.
Instant FB GamesBu uygulamayı kullanmak için web sitesi kurmayacak olsanız bile kendi web hosting hesabınız olmalıdır. Çünkü Facebook’a ekleyeceğiniz dosyaların saklanacağı bir alan olmalıdır. Facebook da uygulamanızı koruyabilmek için hesabınızda bir SSL güvenlik sertifikası olmasını ister.
Facebook oyun uygulamaları oluşturarak para kazanmak için izlenecek adımlar:1.Facebook oyun uygulamalarını nasıl oluşturacağınızı ve MochiGames ile nasıl ilişkilendireceğinizi öğrenin ya da Instant FB Games yazılımını kullanın.
2.MochiGames sitesine üye olun.
3.Uygulamanızın bir parçası olacak reklamları hazırlayın.
4.Facebook aracılığıyla uygulamanızı kaydedin. (Instant FB Games yazılımında adım adım anlatılmaktadır)
5.Uygulamanızı oluşturun ve dosyalarınızı web alanınıza ekleyin.
6.Facebook’daki uygulamanızı herkesle paylaşın.
Ne kadar para kazanabilirim?1.Bu uygulamanızın ne kadar popüler olduğuna göre değişir.
2.Bu yazılımı kullanarak başka oyun uygulamaları da oluşturup insanlara 50 $ ile 100 $ arasında satabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder