9 Ocak 2012 Pazartesi

Tradebit ile internetten para kazanmak


Bu konuyla ilgili daha önce de Amazon Kindle’da kitap satmaktan bahsetmiştik. Bu da aynı iş gibi görünebilir ama tamamen farklıdır. Çünkü burada kısa ve herhangi bir konu üzerine yazılmış genel kitaplar yazarak bunların haklarını başkalarına satabilirsiniz. Buna da özel marka hakları denir. Sizin yazdığınız kitabın özel marka haklarını satın alan kişiler kitabınızı düzenleyebilir, kendine pay çıkarabilir ve bu kitapların satış hakkına da sahiptirler.
Herhangi bir ilginç konuda 25 ile 50 sayfa arasında birkaç e-kitap yazın ve bu kitapları kendi web sitenizde ve özel marka haklarının satıldığı Tradebit.com gibi sitelerde satın. Bu özel marka işlerine başlamadan önce eser haklarının nasıl alındığı hakkında ve eserinizin değerini belirlemekonusunda iyice bilgi edinin. Tradebit.com’da birçok insan özel marka haklarını aldıkları kitabı daha sonra aynı sitede kitapta hiçbir değişiklik yapmadan daha ucuza satmaktadır. Doğal olarak insanlar da aynı kitabın daha ucuzu varken sizin sattığınızı satın almayacaktır. Satıcıların bunu yapamayacağını üzerine basarak belirterek kendinizi koruma altına alabilirsiniz. Yine de bu işlerin nasıl işlediğini anlayana kadar bir miktar para kaybınız olabilir.

e-Book’larınızın özel marka haklarını satarak para kazanmak için izlenecek adımlar:1.İnsanların tutkulu oldukları ya da herhangi bir sorunu çözecek bir konu araştırması yapın.
2.Kitabınızı oluşturun. Eğer nasıl yapacağınızı biliyorsanız sattığınız pakete müşterilerinizin kitabı satarken kullanabileceği grafikler ya da afişler ekleyin.
3.Kitabınızı özel marka hakları sitelerine yükleyin ve satışa çıkarın.
Ne kadar para kazanabilirim?
Konuya ve kitabınızın uzunluğuna göre değişebilir. Sattığınız pakette grafiklerin olup olmamasına göre 10 $ ile 50 $ arasında bir fiyat oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder