15 Mayıs 2011 Pazar

nasıl para kazanabilirim

Sizde internetten nasıl para kazanabilirimin yollarını arıyorsanız.Doğru yerdesiniz.Hemen bir kaç dakika sonra sizde para kazanmak için ilk adımınızı atabilirsiniz.Hem de cebinizden bir kuruş harcamadan.Bedava ya gelecek bir kaç satır yazıyı okuyup on bilemediniz onbeş dakikanızı klavye başında harcayarak.Nasıl mı anlatmaya başlayalım.

Bu satırları okurken muhtemelen aklınıza "İnternetten para mı kazanılırmış?" sorusu takılacaktır. Evet, gerçekten internetten para kazanabilirsiniz, hem de dünyanın en büyük internet firması Google aracılığı ile garantili bir şekilde çabalarınızın karşılığını alarak.. Bunun için tek gerekli olan bir web sayfasına/sitesine veya ücretsiz verilen bir blog sayfasına sahip olmanız.

 Tek bir sayfa olabileceği gibi son derece büyük bir portala sahip olsanız bile Google Adsense sistemine kayıt olarak kazanmaya baþlayabilirsiniz. Neden siz de Google'dan para kazanan pek çok insandan biri olmayasınız? Siz de internetten para kazanılabileceğine inanıyorsanız ve gelir elde etmek istiyorsanız lütfen sizlere anlatacağımız işlemleri dikkatlice uygulayın.

HEMEN ŞİMDİ KAYIT OLUYORUZ


Google Adsense servisine bu blogun sağ tarafındaki "Bu websitesi Google Adsense ile gelir elde ediyor" logosuna tıklayarak Adsense anasayfasına ulaşın.

Karşınıza çıkan sayfada orta kısımdaki "Şimdi Kayıt Olun" yazılı tuşa basarak bilgilerinizi gireceğiniz ilk sayfaya yani kayıt sayfasına ulaşın. Google Adsense kayıt sayfasındayız bizde para kazanmanın ilk adımlarını atmak üzereyiz.Google kayıt sayfasındaki bütün istenen bilgileri doğru olarak doldurup email adresinizi doğru olarak yazınız.Yazdığınız bilgileri doğru yazdığınızdan emin olunuz.Çünki kazandığınız parayı alabilmeniz için bütün verdiğiniz bilgilerin doğru olması gerekmektedir...

Buradaki bütün bu adımları birlikte tek tek dolduralım isterseniz:

Web Sitesi Url'si : Sayfanıza Google kodlarını ekleyeceğiniz kendi blog sayfanızın adresini yazın.(http://ahmet.blogcu.com, www.ahmet.com gibi)
Web Sitenizin Dili : Sayfanızın dilini açılır menüden seçiniz. (Sayfalarınız Türkçe olabileceği gibi yabancı dilde de olabilir.)
Hesap Türü : Kişisel seçin.
Ülke veya Bölge : Türkiye'yi seçin.
Alacaklı Adı : Buraya tam ve doğru olarak adınızı soyadınızı girin.(Türkçe karakter kullanmayın. Huseyin OZTURK gibi yazın)
Adres : Tam ve doğru olarak adresinizi girin.(Türkçe karakter kullanmayın. Ataturk Mah. Cumhuriyet Cad. gibi yazın)
Şehir : Bulunduğunuz şehri yazın.(Türkçe karakter kullanmayın. Eskisehir veya ESKISEHIR gibi yazın.)
Posta Kodu : Bulunduğunuz yerin posta kodunu yazın.
Telefon : Telefon numaranızı girin.
Fax : Arzu ederseniz fax numaranızı da girebilirsiniz.

Periyodik haberler için anket gönderiminden bahseden metnin yanındaki kutuyu işaretleyin.

Kurallar : Kurallar bölümündeki 5 kutucuğu da kabul olarak işaretleyin.Malum tüm kuralları kabul etmezseniz  işe başlayamazsınız..En son olarak Bilgileri Gönder tuşunu tıklayın.Karşınıza yazdığınız bilgilerin gösterildiği bir sayfa çıkacak.

Açılan sayfadaki girmiş olduğunuz bilgilerin doğruluğunu kontrol edin. Herhangi bir eksiklik varsa Geri tuşuna basarak doğru bilgileri girin düzeltin. Eğer bilgileriniz doğruysa Sizi En İyi Hangisi Tarif Ediyor bölümünde Bu diğer hizmetleri kullanmıyorum kutucuğunu işaretleyin.

Bu diğer hizmetleri kullanmıyorum kutusunu işaretlediğiniz anda, yeni bir Google hesabı yaratmanız için bölüm açılacaktır. Burada:

E-Posta : Halen kullanmakta olduğunuz email adresinizi giriniz. (ahmet@hotmail.com gibi). Şifre : Google adsense için kullanacağınız şifrenizi girin ve hemen altında şifrenizi tekrar girin.Şifrenizi başkalarının kolay tahmin edemeyeceği sizin ise unutmayacağınız bir şekilde oluşturun.Çünki başvurunuz onaylandığında email adresiniz ve şifrenizle google adsenseye login olarak reklam kodlarınızı oluşturacak ve bu kodları kendi blogunuza kopy/paste ederek para kazanmaya başlayacaksınız.
Son olarak kelime doğrulama bölümünde görünen karakterlerin altındaki boşluğa girerek Devam Et tuşuna basın.
--- ÇOK ÖNEMLİ ---
Dikkat : Girdiğiniz email adresi ve şifre, sizin Google Adsense için kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre olacaktır. Lütfen unutmayınız.

Eğer herhangi bir yanlışlık yapmadan tüm adımları tamamladıysanız Devam Et tuşuna bastıktan sonra karşınıza Google Adsense'in size teşekkür eden sayfası ile karşılaşacaksınız.Hemen kayıt olurken verdiğiniz e posta adresinizi açınız.Çünki bu sayfayı gördükten birkaç dakika sonra kayıt esnasında verdiğiniz email adresinize doğrulama maili gelecektir. Buradaki linki tıklayarak email hesabınızı doğrulayın.Ve adsense'ye kayıt işleminizi tamamlayın.Evet bu kadar basit bir kaç işlemle para kazanmaya başlamanın ilk aşamasını tamamlamış bulunuyorsunuz.

Artık Google Adsense sizi tanıdı ve kaydettiğiniz blogunuzu kontrol ederek, kendi kurallarına uygun olup olmadığını denetleyecektir. Bu denetleme sonunda (bazen yarım saat sonra, bazen birkaç gün sonra) email adresinize yeniden bir mail gelecek ve sayfanızın onaylanıp onaylanmadığı bildirilecektir.Adsense reklam programına katılabilmek için reklam yayınlayacağınız blogunuzun içeriğini geliştirmenizi öneririm.Blogunuz yeni kurulmuş olsa bile kendine özgün bir içeriğinin olması hem adsenseye kabul edilmenizi kolaylaştıracak hem de daha sonra kazancınızın artmasını sağlayacaktır.Blogumuzda nasıl daha fazla kazanacağımız ile ilgili ipuçlarınıda bulabilirsiniz.

Eğer başvurunuz onaylandı ise buradan Google Adsenseye giriş yapabilirsiniz..

Bundan sonra hesabınıza girdiğinizi farzediyoruz.
Reklam kodlarının nasıl düzenleneceğini öğrenmek için blogumuzdaki diğer konuları okumanızı tavsiye ederim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder